Hlavní obsah
Článek

Jako doma, tak se cítí Janek Ledecký (61) na řeckém ostrově Lefkada. Zde tráví pravidelně s celou rodinou letní měsíce a do oblíbeného letoviska plánuje vyrazit odpočívat i letos. „Teď mě čekají letní koncerty, hraní venku mě baví. Jako každý rok jedeme s rodinou na Lefkadu surfovat. Ester tam má kondiční přípravu a my tam surfujeme, já si tam odpočinu a vždy tam něco napíšu,“ svěřil muzikant s tím, že by si dovolenou snad ani jinde představit neuměl.

„Jezdíme tam už patnáct let, mám to tam rád,“ prozradil Ledecký na křtu alba k muzikálu Iago. Spolu s tím také prozradil, že má už spoustu plánů na nadcházející divadelní sezónu. „Už mám napsaný nový muzikál. Ale mám jinou novinku, sice bych ještě neměl, ale prozradím, že od února příštího roku se vrací muzikál Galileo,“ řekl Super.cz nadšeně Ledecký.

Po veleúspěšném muzikálu Hamlet byl Galileo jeho druhým divadelním počinem, který měl premiéru v roce 2003, obnovená premiéra pak byla v roce 2008 a nyní se opět po jedenácti letech vrátí na divadelní prkna. „Bude to v původním obsazení, těším se na to jako malý dítě. Začínáme na podzim zkoušet a od února hrajeme,“ prozradil zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám