Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přesně tak, osud těchto financí je pouze a jen ve vašich rukách. V obchodním řetězci Tesco totiž můžete v rámci projektu „Vy rozhodujete, my pomáháme“ od 7. května hlasovat pro dobročinné projekty, o nichž si myslíte, že si zaslouží finanční podporu. O tuto podporu zabojuje v hlasování 270 projektů v 90 regionech. Pomůžete jim také?

Jaké je poslání programu?

Více

Komerční sdělení

V zásadě naprosto jednoduché: rozdělit finanční podporu ve výši 5 040 000 Kč mezi dobročinné a neziskové projekty, které se nějakým způsobem snaží udělat náš život v České republice lepším. Vše je vymyšleno tak, aby se dostalo na každý region a všichni měli šanci získat mnohdy velice důležitou finanční injekci pro své projekty. Vždyť již na začátku roku se do programu přihlásilo 571 projektů, z nichž nakonec odborná porota vybrala 270 finalistů. Tím hlavním cílem je především podpořit, takže v rámci hesla „Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se“ získají všichni finalisté bojující o vaše hlasy peněžní podporu automaticky. Otázkou hlasování ovšem je, jak velká bude. Projekty na třetím místě si totiž odnesou částku 10 000 Kč, na druhém už 16 000 Kč a vítěz získá krásných 30 000 Kč.

„Vy rozhodujete, my pomáháme“

Více

Komerční sdělení

Od 7. května do 4. června přichází ta správná chvíle, jak si opět trochu vylepšit svoji karmu a možná také celkově život ve vašem regionu. Jediné, co pro to musíte udělat, je se rozhodnout, který projekt vám je nejsympatičtější a přejete mu tu největší finanční podporu. Pro tento projekt pak zahlasujete v obchodním řetězci Tesco žetonem, který zde získáte při každém nákupu. Hlasovat tak vlastně můžete několikrát, a aby to někomu nebylo líto, klidně můžete podpořit všechny projekty v daném regionu. Je jen na vás, komu pomůžete zabojovat o vítězství!

Má to smysl

Více

Komerční sdělení

Jen v posledních dvou letech tento program rozdělil 8 100 000 Kč a zákazníci řetězce Tesco vhodili svůj podporující žeton do hlasovacích boxů 10 883 533krát. U menších dobročinných projektů v regionu je částka, o kterou bojují, významnou podporou, díky níž mohou fungovat a dělat veliké věci. Ať už se projekty snaží pomáhat starším lidem, postavit nové hřiště dětem, nebo jednoduše udržovat okolí krásně čisté, i díky vašim hlasům se jim dostává podpory v jejich poslání, které dělají s velkou zarputilostí. Vyjádřete jim svou podporu do 4. června hlasováním a udělejte něco prospěšného pro svůj region a život v něm.

Další články

Načítám