Hlavní obsah
Článek

Zpěvák, malíř, ale i příležitostný herec. To je jenom hrstka profesí, ve kterých Karel Gott (†80) vyniká. Nyní mu ale do cesty přišla další zajímavá pracovní nabídka a zpěvák na ni bez váhání kývnul.

„Pánové Alex Pieter a Petr Brych z filmového studia Angels Pictures™ mě oslovili s nabídkou, abych propůjčil svůj hlas pohádkové postavě pana krále v novém anglicko-českém koprodukčním animovaném filmu Bubeník a princezna,“ prozradil Gott s tím, že příliš zkušeností s dabingem nemá. V jeho rodině totiž v tomhle oboru vyniká dcera Charlottka (12), která bude tátovi s jeho novou rolí s radostí pomáhat.

„Plácli jsme si a jsem moc zvědav, jak se nám bude spolupráce dařit. Musím ale na svém projevu ještě zapracovat. Pevně však věřím, že mi s ním pomůže dcera Charlottka, která se už dva roky úspěšně věnuje dabingu,“ okomentoval nabídku Gott, který je i po tolika úspěších v profesi zpěváka stále sebekritický. Roli krále mu však tvůrci pohádky ušili přímo na tělo.

Charlottka se dabingu začala více věnovat v roce 2016, kdy ve filmu Bojovník propůjčila hlas dětské americké herečce Ooně Laurence. V loňském roce se na dabování vrhla naplno, pracovala totiž na pěti filmech jako byla například komedie Loganovi Parťáci nebo hororové drama Sněhulák. Vedle toto si vyzkoušela také práci na americkém seriálu Bude líp.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám