Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soutěž Miss Czech Republic modelky Taťány Makarenko (34) už zná svoje finalistky, které se o titul utkají v září na slavnostním galavečeru. Ale vybrat je prý byla fuška. Z tisícovek krásek vybrali porotci devadesát dívek do semifinále, které probíhalo celé dva dny.

"Jeden den jsme z devadesáti vybrali dvacet a druhý den jsme si nechali na výběr deseti finalistek. Jsem plná dojmů a emocí, protože ta desítka je opravdu nádherná. Loni jsem si myslela, že krásnější holky už se přihlásit nemohou, a ono se to stalo. Jsem velmi spokojená a mám skvělý pocit," svěřila Táňa a vy to můžete zhodnotit v naší fotogalerii.

Před dívkami je ještě několik měsíců práce, než stanou na finálovém jevišti. "U nás je zvykem, že dívky půl roku připravujeme, máme různá soustředění v Praze i mimo ni, pojedeme i k moři. Už brzy bude i focení profilových fotek a oficiální představení finalistek. Tam už budou trochu upravené od nás, některé ostříhané, jiné možná změní i barvu vlasů, aby byly ještě krásnější, než jsou teď, uzavřela Táňa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám