Hlavní obsah
Článek

Poslední velkou láskou Tomáše Ujfalušiho byla Aneta Vignerová. Od rozchodu bývalého fotbalového reprezentanta a nejkrásnější Češky roku 2009 uplynulo už pět let a od té doby byl Tomáš nezadaný.

To už ale teď není pravda, neboť posledních několik měsíců má tento sympaťák velmi blízko k moderátorce Markétě Křivánkové, která předtím randila s fotbalistou Lukášem Váchou. Podle všeho to začíná být mezi Markétou a Tomášem opravdu vážné, neboť při našem posledním setkání na charitativní společenské akci La Sophia Tomáš své nové děvče nezapíral. „Už nejsem starý mládenec. Je to už delší dobu, co se kolem mě objevuje někdo nový,” culil se bývalý český fotbalový obránce.

Na galavečer ale českého playboye jeho nová láska nedoprovodila. Namísto krátkovlasé blondýnky mu dělali společnost přátelé. „Nedorazí. Dnes jsem tady jen s kamarády,” reagoval Tomáš na naši otázku, jestli přijde také Markéta.

Když jsme se Tomáše ptali, kdy spolu vyrazí na nějaký večírek, tak jsme dostali neurčitou odpověď. „To ukáže čas. Tady tohle zatím spolu neřešíme,” uvedl Ujfaluši.

Reklama

Další články

Načítám