Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ošetření lasery patří mezi ta spolehlivá „kouzla“, která umí vrátit čas o pár let zpět. Dermatologové v Asklepionu používají nyní nový, vysoce výkonný laser Fotona Dynamis Pro, který se hodí pro omlazení pleti obličeje včetně citlivého očního okolí, zpevňuje pokožku těla a zároveň pomáhá odbourávat přebytečný tuk. Umí si bezbolestně poradit také s gynekologickými problémy. A jeho další velkou výhodou je, že si obličej můžete nechat ošetřit i v létě, kdy kvůli sluníčku na ostatní lasery nechodíme.

FOTONA 4D: komplexní omlazení pleti 4v1 a na míru

Foto: Asklepion
Více

Foto: Asklepion

Komerční sdělení

„Laserová rejuvenace patří mezi vyhledávané neinvazivní výkony. Kombinací několika druhů nástavců Fotona a přesným nastavením intenzity laserového paprsku sestavíme ošetření na míru každému typu pokožky,“ vysvětluje primářka oddělení dermatologie MUDr. Hana Smutková. Ošetření Fotona 4D se provádí jak z vnější, tak i vnitřní strany tváře, takže dochází k maximální stimulaci kolagenových vláken a výraznému efektu omlazení včetně vyplnění nosoretních vrásek. Výsledkem je viditelně pevnější a hladší pleť. Zároveň si poradí s žilkami, pigmentovými skvrnami i rozšířenými póry. Ošetření FOTONA 4D trvá zhruba 40 minut a lze ho provádět celoročně i na tmavších typech pleti.

Lifting citlivého očního okolí a víček bez skalpelu

Foto: Asklepion
Více

Foto: Asklepion

Komerční sdělení

Další speciální mód laseru Fotona se nazývá Smooth Eye a umožňuje zpevnit a vyhladit oční okolí nejen z venku, ale i intraokulárně neboli zevnitř očních víček. Díky tomuto dvojímu působení dochází k výraznému vypnutí povadlé a stárnoucí pokožky víček a očního okolí bez jizev a nutné dlouhé rekonvalescence. Právě oblast očního okolí je z hlediska omlazování náročná, protože pokožka je v této oblasti citlivá, ale díky novému laseru jsou výsledky ošetření v Asklepionu vynikající. Jako každé laserové ošetření se dá samozřejmě výborně kombinovat jak s aplikací botulotoxinu, tak kyseliny hyaluronové.

Laser, který zpevní kůži, odstraní tuk i vyléčí inkontinenci

Foto: Asklepion
Více

Foto: Asklepion

Komerční sdělení

Laser Fotona toho ale dokáže mnohem více. Díky módu Tight Sculpting modeluje a zpevňuje problematické partie těla včetně redukce tuku. V prvním módu laserový paprsek stimuluje metabolismus tukových buněk a zpevňuje hlubší tkáně bez poškození svrchní vrstvy kůže. V druhém módu je prohříván povrch kůže a dochází ke zlepšení elasticity a vypnutí pokožky,“ doplňuje prim. Smutková. A ten samý laser je skvělý pro řadu obtíží souvisejících především s porody nebo přirozeným procesem stárnutí v intimní oblasti. Vaginální sliznice se zpevní, pochva zúží a vzniká větší opora močového měchýře. Ošetření má také pozitivní vliv na zlepšení kvality sexuálního života.

Další články

Načítám