Hlavní obsah
Článek

Už v sobotu se Meghan Markle (42) přivdá do britské královské rodiny. Spojené království prožívá euforii stejně jako před sedmi lety, kdy se William oženil s Kate.

Svatba Meghan a Harryho je velkým zdrojem inspirace. Tváře budoucích manželů se objevují na nejrůznějších suvenýrech. Americká herečka svatební šaty předvede až ve svůj významný den, ale už teď se můžete podívat, jak v nich bude vypadat. Musí vám ovšem stačit její hodně stylizovaná lego verze.

Z necelých 100 tisíc kostiček vznikla replika hradu Windsor se členy královské rodiny včetně nevěsty Meghan. Po pravici manželů stojí William s Kate a jejich dvě děti George a Charlotte. Nejnovější přírůstek Louis se své kubistické podoby nedočkal. Svatební scénu doplňují další dvě postavy. Překvapivě nejde o ženichova otce Charlese a macechu Camillu, ale o jeho babičku Alžbětu II. s manželem Philipem.

Celý výtvor zahrnuje i průvod pěti set svatebčanů, v němž nechybí Elton John ani Spice Girls. Tuto parádu má na svědomí 11 stavitelů, kteří na díle pracovali 752 hodin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám