Hlavní obsah
Článek

Pořady, v nichž se soutěžící celé dny nudí ve vile pod dohledem kamer, už nejsou v módě. Osm Čechů dostalo příležitost vyrazit na Fuerteventuru a prokázat své schopnosti na surfařském prkně.

Na vlnách oceánu se předvedla i čtyřiadvacetiletá Lea, která si během natáčení musela zvykat na náročný program. Reality show Cool Wave totiž není Hotel Paradise, kde se celý den řešilo jen opalování a flirtování. Když jde o sport, zábava musí jít občas stranou.

„Když mě ráno vzbudili, posadili mě na kolo a řekli mi, ať jedu 15 kilometrů, bylo to drsné,“ říká. „Já prostě kardio ráno nedávám. Musím se nejdřív probudit a až potom začít něco dělat. A ne se vzbudit a hnedka cvičit. To mi nejde,“ zavzpomínala Lea na náročné natáčení.

Kromě surfování a plnění úkolů si na Fuertventuře našla čas i na pózování v písečných dunách. Před objektivem se předvedla v jednodílných fialových plavkách i černém topu, který odhalil její dekolt. O tom, jak Lea, která se po natáčení uchytila v PR oddělení Primy, na surfu obstála, se diváci mohou přesvědčit každé pondělí.

Reklama

Další články

Načítám