Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Všechno zlé je vždy k něčemu dobré. To si dnes jistě říká také Mikolas Josef, který v sobotu večer vystoupí ve světovém finále Eurovize v portugalském Lisabonu.

Pohledný zpěvák zde boduje s písní Lie to Me, jejíž název se dá volně přeložit jako Lži mi. Píseň částečně pojednává o rozchodu s jeho přítelkyní, kterou prý svedl zpěvákův nejlepší kamarád.

„Rozhodně to není vyřizování účtů. Ta písnička je o tom, jak se dá pozitivně přemýšlet nad tím, když člověk skončí ve špatných situacích. Jak se vytáhnout nahoru,” říká Mikolas, který se díky této písni účastní show, kterou ve více než dvaačtyřiceti zemích sleduje přes čtvrt miliardy diváků.

Na sobotní večer se Mikolas připravoval přes čtvrt roku. Do poslední chvíle nebylo jisté, zda bude moct ve finále vůbec vystoupit, neboť si během zkoušek poranil páteř. Nakonec vše dobře dopadlo a během semifinále bylo zjevné, že je ve skvělé formě. Ve finále se dokonce vrátí k náročným choreografiím.

Reklama

Další články

Načítám