Hlavní obsah
Článek

Josef Klíma už je z nemocnice doma. Ve čtvrtek opustil nemocnici po akutní operaci a nyní už se vrátil do pracovního procesu. Krk mu "zdobí" obvaz s náplastí, který kryje třícentimetrovou jizvu na levé straně.

„Mluvit už můžu, ale každé slovo mě ještě bolí,“ prozradil Klíma. Nemůže se ale stále pořádně najíst. Obličej, pusu a svaly má totiž stále oteklé, nedokáže normálně otevřít ústa. „Prostrčím do pusy asi centimetr, zhruba výšku chlebíčkové veky, když si na ni ale dám plátkový sýr, tak už to nejde, pusu víc neotevřu,“ vysvětluje Klíma.

Hvězdného reportéra a moderátora nyní čekají další kontroly a musí brát antibiotika. Jak přiznal, stačilo málo a šlo mu o život. „Lékaři mi řekli, že kdybych se dostal do nemocnice o den později, tak už bych bojoval o život a hrozil mi slavík v krku,“ prozradil.

Nikdy v obvazech za svoji kariéru nemoderoval, teď ho ale zdraví zradilo. „Nikdy jsem nevynechal, na Primě jsem odvysílal už asi dvě stě třicet vydání Očima Josefa Klímy a protože moderuju sám, vždy jsem se děsil, že si třeba zlomím nohu, něco se stane, budu ležet, no a nakonec mě zradil zub,“ dodal Klíma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám