Hlavní obsah
Článek

Po delší době se na obrazovkách televize Prima opět objeví šarmantní a oblíbená herečka Pavla Vitázková (45). Dvojnásobná maminka se v posledních letech věnovala hlavně divadlu, a to ve svém domovském Brně. Tentokrát ztvární roli bývalé manželky Jana Révaie, který ve V.I.P. vraždách hraje policistu Ivana Jandu.

V seriálu Pavla ztvární lékařku, s níž má Ivan Janda syna a která žije v Anglii. Je jasné, že syn k němu nemá žádný vztah. „Ona je hodně dominantní a v její blízkosti je najednou on ten podřízený. Řekl bych, že tohle všechno detektiva hodně polidští,“ říká představitel Jandy Jan Révai.

„Jsem jeho bejvalka, se kterou má devítiletého syna. Ke svému otcovství se nestavěl moc pěkně, takže to teď řešíme. Je docela fajn, že je v seriálu ukázáno, že tihle dva se rozejít opravdu museli. Nicméně i tak to mezi nimi hodně jiskří,“ poodhaluje herečka svou úlohu a dodává, že se s Honzou Révaiem na place vlastně jen hádali.

„Smíření tam je snad jen ve dvou obrazech, ale musím říct, že se to hádání hrálo hezky,“ říká herečka, ale ihned s úsměvem dodává, že mimo kamery se naopak s Honzou jen smáli a společné natáčení si velmi užili.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám