Hlavní obsah
Článek

Houslista Pavel Šporcl nás pozval na komorní oslavu svých pětačtyřicátin, kdy si zašel na oběd a na skleničku s manželkou Bárou Kodetovou (53) a blízkým kamarádem, kytaristou Lubomírem Brabcem a jeho partnerkou.

"Pětačtyřicet je krásný věk. Jsem ani ne v polovině života, tak proč to neoslavit. V rodině máme dlouhověkost, moje babička zemřela ve sto jedna letech a já se rozhodně zatím nechystám ani do důchodu," smál se Pavel, u něhož je zázrak, že stihl vůbec v Praze oslavovat, je stále na koncertních turné po světě.

"Hlavně jsem si užil, že jsem mohl dát oficiální narozeninový doutník. Normálně sice nekouřím, ale doutník si jednou za čas k dobré whisky moc rád dám.  Sice jsem zastáncem protikuřáckého zákona, ale vykouřit doutník před restaurací na ulici, když vám to trvá minimálně půl hodinu, není zrovna pohodová záležitost," svěřil v baru, kde se musel stát členem, aby zákon obešel.

Pavlovi prý v životě nic nechybí, tak ho nenapadlo vůbec nic, co by si měl k narozeninám přát. "Mám báječnou práci, která je mi zároveň koníčkem, skvělou rodinu, kterou mám rád a od které dostanu krásný dárek, novou fenku. Musím říct, že v této životní etapě jsem šťastný muž a moc si toho vážím," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám