Hlavní obsah
Článek

To je překvapení. Přestože nejsou Karel Roden (61) a jeho životní družka Jana Krausová (57) oddáni, roztomilou svatební fotografii mají. Ta ovšem není z jejich soukromého alba, ale patří do představení Otevřené manželství Studia DVA, které spolu hrají bezmála deset let. „S Karlem jsme spolu patnáct let. A nic se nemění. Sňatek je opravdu nepodstatný. Všechno je tak, jak má být,“ říká o jejich civilním soužití Jana Krausová.

Francouzská komedie o věčném střetu mužského a ženského světa není jejich jedinou společnou prací. Oba spolu hrají rádi i po patnácti letech. „Když se mě ale zeptáte, jak se mi s Karlem hraje, nemůžu o tom jen vrkat. Je to prostě normální partnerské hraní jako každé jiné,“ přiznala Krausová. Dalším společným představením je hra O lásce, kde je poprvé režíroval hereččin syn Adam Kraus. Tady zase Roden s Krausovou absolvují divoké hádky a létají i předměty.

Nejnovějším společným počinem je letošní novinka Prší, kterou opět režíroval Adam Kraus. Jana Krausová se v této hře ocitá mezi dvěma muži. Ty představují Karel Roden a jeho bratr Marian. Jestli se nakonec rozhodne stejně jako ve skutečném životě pro Karla, nebo dá přednost jeho bratrovi, se můžete přesvědčit třeba už tuto středu v Divadle Palace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám