Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pod žhavými slunečními paprsky vystavila tělo dvacítky v plavkách moderátorka Televizních novin Kristina Kloubková (41). Ta vzala na vůbec první společnou dovolenou partnera Václava Kuneše (42), pro jejich vztah to bude vlastně taková zatěžkávací zkouška.

„Tolik dní v kuse jsme spolu totiž ještě nestrávili," směje se zamilovaná blondýnka, která s choreografem taneční skupiny 420PEOPLE randí už půl roku, ale o společném bydlení zatím dvojice neuvažuje.

Ve slunném Tunisku si tak celý týden užívají jeden druhého, Místní muži mohou na krásce pochopitelně oči nechat, což ale Václava nechává chladným. „Jasně, že se jim líbí. Modré oči, blondýnka... Mám krásnou holku a jsem na to hrdý,“ přiznává Kuneš, který po celou dobu africké dovolené dohlížel hlavně na to, aby jeho milá řádně jedla.

Kloubkové bylo totiž vytýkáno, že je příliš vyhublá. „Přibrala jsem teď čtyři kila, dostala jsem se tak nad padesát. Snažím se jíst pravidelněji, občas jsem totiž kvůli stresu nebo práci zapomínala třeba na oběd nebo i večeři,“ svěřila se Kristina, která se i po čtyřicítce může pochlubit pěknou postavou. I když je štíhlá, je zároveň pevná, a to díky tanci. „Sice už nejsem profesionální tanečnice, ale s Vaškem si občas hodíme bokem spolu, takže se díky němu udržuji i fit,“ řekla moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám