Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už pár let sice žije za oceánem, i tak ale Lucka Vondráčková obšťastňuje svou tvorbou české fanoušky víc než leckterá její místní kolegyně. Nyní posílá popová princezna do éteru klip k písni Perfect Kiss, který navazuje na Lucčinu stejnojmennou vánoční komedii, kterou natočila v Kanadě.

Video má na svědomí režisér Ondřej Urbanec, se kterým zpěvačka točila už předposlední klip k písni Nad Vltavou, který se za pouhých pár dní dočkal na internetu miliónu zhlédnutí. „Choreografii měli na triku Artefact Dance Group a během natáčení jsme se všichni docela hustě otrávili. V ulici kina Pilotů něco kopali a zamořili to tam nějakou šíleností. Představte si hodně silnou vůni kanagomu všude. V tom se pak tancuje a zpívá jedna báseň,” dnes už se směje vyhroceným podmínkám na natáčení zpěvačka.

Na místě natáčení bylo Super.cz se svým štábem a byli jsme rádi, že v zamořeném nemusíme trávit příliš dlouhý čas. „Všichni jsme byli stateční a neomdleli. Zfetovaní jsme ale byli dokonale,” říká Lucka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám