Hlavní obsah
Článek

Vytěžte maximum z toho, jak vás příroda obdařila. Stačí si vybrat správné plavky a budete se cítit jako královna pláže. Které to jsou? Sledujte naše tipy a triky pro plnou postavu a neuděláte chybu!

Můžete nosit dvoudílné plavky. Opravdu

Více

Komerční sdělení

Tak dlouho vám tvrdili, že se pro ženskou postavu hodí jenom jednodílné plavky, až jste tomu uvěřila. Přišel správný čas zbořit mýty a pořídit si parádní plavkovou podprsenku a dokonale padnoucí kalhotky. U podprsenky se zaměřte na střih. Nejlepším přítelem kyprých ňader je písmeno T. Tak se totiž označuje způsob šití podprsenky, která umí nádherně zakulatit a vytvarovat poprsí. Zaměřte se na prostřední část košíčku a podívejte se, kudy vedou švy. Když se taková podprsenka doplní mezi ňadry blýskavou ozdobou, jako je tomu u plavek Sabrina, můžete si být jistá, že sklidíte zasloužený úspěch.

Chce to pořádná ramínka

Více

Komerční sdělení

U plavek pro plné tvary si pohlídejte ramínka. Přece jen nesou větší váhu, než je tomu u vaší méně obdařené kamarádky. Ideální ramínka netlačí a nezařezávají se. To se snadno řekne a dnes už i snadno udělá! Sledujte šířku ramínek, v tom spočívá celý trik. Čím širší, tím pohodlnější. Jak ukazují plavky Garden 2, dá se z ramínek udělat i super designový prvek.

Zpevněné bříško? Žádný problém!

Více

Komerční sdělení

Jednodílné plavky mají zásadní výhodu – umí zasáhnout, kde to nejvíc potřebujete. Poohlédněte se po modelu s „tummy control“, který díky použité elastické síťovině pomůže vytvarovat pas, boky i bříško. Plavky Haiti Palm vychytávku zvanou „tummy control“ mají a navíc opticky zužují postavu použitím dvou kontrastních materiálů – černého po bocích a potištěného ve středové části. Hned dva chytré vynálezy pro tvarování postavy v jednom!

Kalhotky: klasika v moderním provedení

Více

Komerční sdělení

Nejčastěji najdete u dvoudílných plavek kalhotky klasického střihu. Jsou pohodlné a shovívavé k nějaké té nedokonalosti postavy. Aby byly na těle opravdu příjemné, pohlídejte si podšití a pružné kraje nohaviček. To, že se jedná o klasický střih, rozhodně neznamená, že vás čeká nuda! Plavky Cecile, které jsou přímo stvořené pro plné tvary, mají kalhotky zdobené šmrncovním modrým proužkem.

Optické triky hrají pro vás

Více

Komerční sdělení

Už jsme si ukázali optické zeštíhlení díky dvěma různým materiálům na bocích a středové části. Plavky Dominica Navy na to jdou jinak. Taky používají dva odlišné dezény, ale tentokrát rozložené mezi horní a spodní část. Pozornost k ňadrům přitáhne nestárnoucí puntíkový vzor a šikovné vyjímatelné vycpávky. Naopak pasu, bokům a bříšku se dostane optimálního vytvarování pomocí tmavě modrého materiálu s tummy control.

Další články

Načítám