Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý týden se bulvární média zajímala primárně o návštěvu Rodriga Alvese. Čtyřiatřicetiletý brazilský Ken přijel do Prahy na omlazovací zákrok. Po odjezdu z Česka ale překvapil svým vyjádřením zveřejněným přes Instastories, kde si stěžoval na výsledek zásahu.

„Skončil jsem s hrudkami pod očima kvůli použití nesprávné výplně. Abych to spravil a vypadal zase jako dřív, musím podstoupit dalších několik zákroků,“ láteřil výstřední muž, který v životě absolvoval přes sto šedesát zákroků estetické a plastické chirurgie.

Klinika na pražském Chodově se jeho nařčení brání. „Rodrigo Alves si naše zařízení vybral z důvodu své nespokojenosti se svým vzhledem. Jelikož podstoupil více jak sto padesát zákroků a jeho pleť byla naprosto zdevastována, byla mu doporučena kúra, která obsahovala vitaminové injekce, mezoterapii a výplně na bázi kyseliny hyaluronové. Byl ošetřen naším nejlepším odborníkem na plastickou chirurgii, doktorkou Blankou Vraspírovou, která udělala maximum, aby Rodrigovi pomohla eliminovat jizvy a vzhled unavené pleti,” brání se ředitel kliniky Robert Paulat, který ho do Prahy přivedl.

Rodrigo si nežádoucí reakci na zákrok mohl způsobit sám, neboť ještě před svým odletem v sobotu večer vyrazil do víru pražských nočních podniků. „Alves odcházel z kliniky poučen, že má dodržovat klidový režim a nosit kompresní masku a nepít alkohol. Novináři a paparazzi Alvese sledovali o víkendu a zjistili, že si užíval noční život, alkohol tekl proudem a tím pádem nedodržel klidový režim, je možné, že modřinku si pod okem udělal během bujarého večera. V tomto týdnu už můžeme vidět Alvese v reality show v Itálii, kde má pleť naprosto perfektní, zákrok byl ze strany paní doktory jednoznačně odveden s pečlivostí a nejlepším možným způsobem,” dodává Paulat.

Nám se podařilo zjistit, že nelichotivou reakci na provedený zákrok v Česku uveřejnil Alves z toho důvodu, že mu nebyl proplacen honorář za jeho účast, který nebyl předem dohodnutý.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám