Hlavní obsah
Článek

Pokud by Martina Big (29) na černý kontinent zavítala v době, kdy pracovala jako letuška, s místním obyvatelstvem by nesplynula. Teď už je z ní ale regulérní černoška.

Blondýnka z německého Trevíru nebyla se svým vizuálem spokojená a za plastické operace utratila v přepočtu 1,5 miliónu českých korun. Martina si nechala na několik fází udělat obrovská prsa, ale nakonec zjistila, že extrémní obvod hrudníku ji šťastnou neudělal. Problém byl v barvě kůže.

Martina absolvovala proceduru, díky níž má pleť jako rodilá Afričanka. K tomu jí dopomohly injekce s látkou ovlivňující její pigment. Proměna ale stále není u konce. „Můj obličej k africké vizáži nesedí. Potřebuji další plastiku. A rovnou si chci nechat i zvětšit rty. Všechno musí být větší. Pak přijde na řadu zadek,“ popsala bývalá letuška své další plány.

„Původně jsem toužila jen po opálené pokožce. Po injekcích mi začaly tmavnout i vlasy a oči. To proměna mě fascinovala. Teď se cítím jako příslušnice jiné rasy. Proto navštěvuji Afriku, abych lépe poznala zdejší kulturu,“ tvrdí Němka, která se už považuje za černošku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám