Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nejen pohodlí a oblíbené barvy, ale také originalita udělají z vaší ložnice tu správnou oázu klidu. Už vás nudí klasické vzory, které se stále opakují? Pak pro vás máme jedinečné tipy na neotřelý design do každé ložnice. Více než 750 druhů povlečení v klasických i nevšedních vzorech právě teď za akční ceny na 4home.cz. Akce platí do 16. května nebo do vyprodání zásob.

Žhavé letní rytmy

Foto: 4home.cz
Více

Foto: 4home.cz

Komerční sdělení

Usínejte na vlnách letních rytmů s oblíbenými plameňáky! Populární motiv v kombinaci se světle modrým geometrickým vzorem originálně vyladí váš pokoj v dokonalou oázu klidu a budete si tak každý den připadat jako na dovolené u moře. Měkká a příjemná 100% bavlna vám zaručí kvalitní a pohodlný spánek každou noc. Nabízíme ve více rozměrech.

Puntíky s vůní čokolády

Foto: 4home.cz
Více

Foto: 4home.cz

Komerční sdělení

Oblíbené puntíkaté povlečení v kouzelné čokoládovo-vanilkové barevné kombinaci pro všechny milovníky mlsání a kvalitního spánku. Stylové puntíky à la Pretty Woman v kombinaci s kvalitní příjemnou 100% bavlnou přinesou samé sladké sny a zaručí, že se vyspíte krásně do růžova. Povlečení je oboustranné – z jedné strany čokoládové s vanilkovými puntíky, z druhé strany vanilkové s čokoládovými puntíky. Nabízíme ve více rozměrech.

Moderní květinový motiv ve výhodné sadě

Foto: 4home.cz
Více

Foto: 4home.cz

Komerční sdělení

Dokonale něžné povlečení nejen pro romantické duše v poutavé kombinací čistě bílé s vínovou a šedohnědou barvou. Přírodní motiv v moderním provedení udělá z vašeho pokoje dokonalou oázu odpočinku. Příjemný vzdušný materiál se velmi snadno udržuje a rychle schne. Výhodná sada obsahuje 2x povlak na přikrývku a 2x povlak na polštář.

Pod hvězdným nebem

Foto: 4home.cz
Více

Foto: 4home.cz

Komerční sdělení

Hvězda mezi povlečeními pro ty nejkrásnější sny. Povlečení z pohodlné měkké bavlny v decentní šedo-bílé kombinaci si zaručeně zamilujete i vy. Skvěle ladí do každého interiéru a dodá pokoji nádech oblíbeného severského stylu. Mladistvý motiv hvězdiček a proužků oživí vaši ložnici i pokoj dospívajících ratolestí. Díky oboustrannému provedení můžete mít postel každý den jinou. Nabízíme ve více rozměrech.

Nestárnoucí klasika

Foto: 4home.cz
Více

Foto: 4home.cz

Komerční sdělení

Dáváte přednost klasickým vzorům a hřejivým barvám? Pak je povlečení Natura přesně pro vás. Dokonalá kombinace odstínů béžové a hnědé společně s elegantními vzory prohřeje vaši ložnici a dodá jí na útulnosti. Zachumláte se, a už nikdy nebudete chtít vstát. Povlečení je velmi příjemné a hebké na omak díky kvalitní 100% bavlně. Nabízíme ve více rozměrech.

Další články

Načítám