Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když už jsme se s Monikou Štikovou (51) sešli v podniku její mladší dcery Charlotty a jejího přítele Ivka, zeptali jsme se jí i na domácí násilí, o němž již předtím promluvila. Od manžela Michala má prý osmicentimetrovou jizvu na hlavě.

Logicky jsme ji chtěli vidět, když už jsme s sebou měli kameru. Do toho se ale Monice nechtělo. "Nechci tohle teatrálně dělat, nejsem Bartošová. Ale reakce Ornelly byla jaká? Neřekla: Mami, nemáš tu jizvu. Ale řekla, že neví, jak to bylo, a že jsme se prali jako koně," chvíli se sice prohrabávala vlasy, ale nakonec nám jizvu neukázala s tím, že stačí, že má lékařskou zprávu. A její dcera Charlotte, která kousek vedle nás s Ivkem připravovala pizzu, se na kameru vyjádřit odmítla, i když ji k tomu máma vyzvala.

Lékařské zprávy si ovšem překvapivě neshromažďuje kvůli rozvodovým přím s manželem, ale kvůli dceři Ornelle. Aby dokázala, že lže. "Tvrdí, že táta je hrozně prima a úžasnej chlap. A máma ho hrozně prudila a bylo to šílené. Budete s někým žít dvacet šest let, když to bude peklo na zemi?" míní Monika, která sama nemá ve vztahu s manželem jasno. Mluvila o rozvodu, ale pak se byla s Michalem líbat pod rozkvetlým keřem na prvního máje. "Je to složité," krčila rameny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám