Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sympatická boubelka Adéla Ferencová patřila k nejoblíbenějším soutěžícím SuperStar. Do finálové desítky se ale nevešla, protože nezvítězila v diváckém hlasování a porota rozhodla o postupu jiných talentovaných zpěvaček.

Ferencová, jíž se přezdívá česká Adele, nezabodovala s písničkou Without You od Mariah Carey. Řada diváků nechápala, proč Ferencová nepostoupila. Někteří mají za to, že za to může Adélin původ, jiní zas poukazují, že to není žádná krasavice, a tak dala porota přednost někomu jinému.

„Myslím si, že nepostoupila kvůli vzhledu, bohužel, tak to prostě je,“ nese se sociálními sítěmi. A další divák si přisadil: „Hlavně že porota vstala ze židlí. Bohužel "barva pleti" asi rozhodla. Měla jako druhá nejkrásnější hlas. Jsem zklamaný,“ napsal jeden z fanoušků.

Našli se však i tací, kteří poukazovali na to, že Adéla prostě a jednoduše na finálovou desítku neměla.

„Ferencová byla opravdu nudná. Jen dobrý hlas opravdu nestačí, takovej stereotyp a berte v potaz, že v divadle vyhořela několikrát a tady taky nepřesvědčila,“ míní jeden z diváků. Nutno dodat, že pouze podle hlasování diváků by Adéla těsně postoupila z pátého místa. Zas tak suverénně tedy diváky nepřesvědčila a porota si nakonec stejně vybrala jiné zpěvačky.

Myslíte si, že Adéla Ferencová měla postoupit do finále SuperStar?
Ano, měla na to, je výborná!
12,6 %
Ne, do finále se dostaly lepší zpěvačky
26,7 %
Nevím, SuperStar nesleduji
60,7 %
Celkem hlasovalo 2558 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám