Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále se neví, co bylo příčinou smrti baviče Josefa Mladého, který nečekaně zemřel minulou v neděli. Mluví se o dlouhodobé nemoci. Jeho rodina zatím mlčí, poprvé promluvili kamarádi Josef Alois Náhlovský a Radan Dolejš.

„Léta trpěl cukrovkou a potom, myslím, že někdy od července marodil a začal hubnout. To je vše. Vídali jsme se poměrně často, ale na nic si nestěžoval. Mluvil jsem s ním naposledy před dvěma týdny a zdál se mi být v pohodě a vůbec nic nenasvědčovalo tomu, že spolu mluvíme naposled,“ řekl deníku Aha! Josef Alois Náhlovský. "Nechtěl svojí nemocí obtěžovat druhé," dodal.

Příčinu smrti zná dramaturg Radan Dolejš. Ten ale nechce obcházet rodinu. „Věděl jsem, že je nemocný, ale netušil jsem, že to půjde tak rychle. Viděl jsem ho před pár měsíci a tohle by mne v životě nenapadlo. Na co zemřel, může potvrdit jedině jeho rodina, to je příliš intimní věc," uzavřel Dolejš.

Reklama

Další články

Načítám