Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Na návštěvu českých surfařů na Fuerteventuře jen tak nezapomenou. Účastníci reality show Cool Wave totiž řádili nejen na vlnách oceánu, ale také na hotelu, jehož personál i hosté prožili krušné chvíle.

Osm Čechů dostalo příležitost ukázat, že i suchozemský národ zvládá surfování. Po náročném programu překvapivě nepřišel odpočinek, během něhož by nabírali síly, ale pořádná jízda. „Pobyt na Fuerteventuře si užili se vším všudy. V noci byl na hotelu strašný kravál, hlídka je chodila upozornit i čtyřikrát za noc. Uklidnil je až vytýkací dopis,“ prozradil nám člen štábu, který prásknul, kdo se nejvíce odvázal.

„Největší pařič byl Berny, ale i Pája a Zbyňa se uměli pořádně odvázat. Taky Shaun pařil jako o život, ale občas vytuhnul tak tvrdě, že spal do rána v jedné pozici a ani se nehnul,“ zaznělo o soutěžících pondělní reality show na kanálu Prima Cool.

O tom, jak „volné“ chvíle na hotelu probíhaly, nejlépe svědčí autentické video zachycující Zbyňu lezoucího po palmě. Pokud šlo soutěžícím adrenalinové reality show surfování stejně jako pití alkoholu, možná to jednou dotáhnou na mistry světa.

Reklama

Další články

Načítám