Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Letní sezóna se nezadržitelně blíží a spolu s ní i jarní hubnutí. Řada z nás zkouší různé diety a úpravy jídelníčků. Zapomínáme pak často na denní režim, minimum stresu a hlavně kvalitní a pravidelný spánek. Dle studií lze během dostatečně dlouhého spánku zhubnout až 6 kilogramů za 3 měsíce. Samozřejmě je řeč o pravidelném, kvalitním a dostatečně dlouhém spánku.

Kvalitní spánek = méně kilogramů

Foto: Dreamly.cz
Více

Foto: Dreamly.cz

Komerční sdělení

Dnešní doba je plná stresu a nedostatek spánku je velmi podceňován. Výzkumy ukazují, že nedostatek spánku způsobuje zdravotní potíže a že probdělé noci úzce souvisí se vznikem obezity. Nespavost má totiž dopad na normální tvorbu hormonů, které regulují váhu. Pokud se rozhodnete spát v místnosti s teplotou 19° C budete hubnout i ve spánku.

Dreamly zdravý spánek v jedné kapsli

Foto: Dreamly.cz
Více

Foto: Dreamly.cz

Komerční sdělení

S Dreamly má šanci na kvalitní spánek opravdu každý! Je ideální kombinací bylinek pro lepší usínání. Jejich účinek byste měli poznat již první den. Stačí 2 kapsle 30 - 60 minut před spánkem a nám nezbývá než popřát dobrou noc a sladké sny. Nejlepší účinky se ale začnou projevovat až při pravidelném užívání, nejčastěji po 5 – 10 dnech. Dlouhodobé užívání Dreamly vám může pomoct lépe usínat, kvalitně spát a tím také napomáhá redukci vaší váhy.

"Teď už spím lépe, ráno se budím vyspaná a plná energie", Nikola H., Ostrava

Foto: https://www.dreamly.cz
Více

Foto: https://www.dreamly.cz

Komerční sdělení

Nikol, která je stálou zákaznicí hodnotí: "Dreamly je super, užívám jej pravidelně a dobírám už druhé balení. Vyzkoušela jsem spoustu doplňků, včetně čajů, ale žádný nebyl tak účinný. Měla jsem strach, že si tělo na Dreamly zvykne, ale mám pocit, že postupem času zabírá lépe."

Dlouhodobě nejlepší výsledky

Foto: Dreamly.cz
Více

Foto: Dreamly.cz

Komerční sdělení

Hubnutí je stejně jako problémy se spánkem běh na dlouhou trať. Dreamly obsahuje bylinky, které nezpůsobují závislost, ale naopak při dlouhodobém užívání funguje lépe. Účinek bylinek jako je šafrán účinkuje postupně, takže nejlepší účinky se začnou projevovat až při pravidelném užívání, nejčastěji po 5 – 10 dnech. Proto jsme pro vás připravili také výhodnější balení s dopravou zdarma, které je u zákazníků nejoblíbenější.

Další články

Načítám