Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tvorbu Ondřeje Rumla (42) známe a obvykle jde o písničky, kde slova nehrají roli a vlastně je ani moc nemají. Na nové desce má ovšem výjimku, píseň ve španělštině, rodném jazyce svojí krásné kubánské manželky Doris.

Právě ke skladbě Chan Chan natočil Ondra nový videoklip, na který se můžete podívat. A kde jinde než na Kubě, když tam se ženou odjel na Vánoce k jejím příbuzným. Byla vůbec klika, že to stihl, protože se od Kubánců prý naučil jejich životní motto - Tranquilo - v překladu klídek. Oni prostě nikam nespěchají a o to víc si užívají života.

Když spolu Ondřej a Doris začali žít, původně se domlouvali, že budou polovinu roku trávit na Kubě a druhou v Praze, jak svěřila Rumlova žena na křtu klipu. Zatím to tak ovšem nevypadá. Oba manželé mají hodně práce v Praze, Ondra zpívá, ona zase tančí. A prý je štěstí, když se aspoň jeden večer v týdnu potkají doma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám