Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoli by si mohl kdekdo myslet, že má díky svému známému otci roli jistou, opak je pravdou. Syn Michala Kavalčíka (48) Alex musel také absolvovat konkurz a snažit se zaujmout porotu. Rád by získal jednu z rolí v muzikálu Kocour v botách a potkal se tak od listopadu se svým tátou na jevišti v Divadle Broadway.

„Samozřejmě jsem přišel na tento konkurz podpořit Alexe. Já si zahraji myšího krále, beru to opět jako velkou zkušenost a moc se těším, až si navléknu slušivý kostýmek,“ sdělil nám Michal.

Už nyní lze konstatovat, že syn Alex zdědil po otci geny a je téměř jisté, že bude pokračovat v jeho šlépějích. „Alex je komediant, natáčí vlastní videa a účinkuje v divadélku při Národním divadle, také se věnuje tenisu,“ pochlubil se Michal.

Jestli Alex zaujal režisérku Petru Parvoničovou, se brzy dozví. Jeho otec má již zmíněnou roli myšího krále v kapse a od listopadu se tak na jevišti potká například s Janem Kopečným, Vojtěchem Drahokoupilem nebo Josefem Vágnerem. A možná i s Alexem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám