Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenista Radek Štěpánek byl asi hodně překvapený, když se dozvěděl, že i on se stal jedním z témat hádky mezi Monikou Štikovou (51) a její dcerou Ornellou Koktovou. Štiková veřejně tvrdila, že tenista s Koktovou chodil. „Chodila s Radkem Štěpánkem, pak tam byl nějakej fotbalista,“ začala vyjmenovávat seznam dceřiných údajných milenců Štiková.

Do úst si tenistu vzala ve chvíli, kdy Ornelle do obličeje vmetala její mladické „hříchy“ z doby, když už měla chodit s Koktou. Ornella pak Blesku řekla, že dneska se se Štěpánkem nestýká, ale jsou v občasném kontaktu.

Radek Štěpánek se moc vyjadřovat nechtěl, jeho mluvčí Karel Tejkal však pro Super.cz uvedl: „Je to absolutní nesmysl! Takto bohužel může říct kdokoli cokoli o komkoli a lze se jen obtížně bránit, protože tím jen přinášíte kýženou pozornost těm, kteří o ni za každou cenu usilují.“

Není divu, tenista má teď jiné starosti, v jeho případě spíš radosti - s bývalou manželkou, tenistkou Nicole Vaidišovou, to dali znovu dohromady, a co víc, nedávno oznámili, že čekají dítě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám