Hlavní obsah
Článek

Nejspíš si ji ještě pamatujete ze čtvrté řady VyVolených. Je ale pravda, že ve voyerské reality show vypadala Eva Feuereislová (34) trošku jinak.

Díky této zkušenosti v televizi dostala lehce zakomplexovaná ošklivka šanci na sobě zapracovat a její proměna nezůstala pouze u prodlužování vlasů a umělých nehtů. Feuereislová podstoupila změnu velikosti nosu, tzv. rhinoplastiku, dvakrát si nechala zvětšit poprsí, nechala si odsát tuk, chirurgicky si nechala zvětšit rty pomocí implantátu a nechala si aplikovat botox. „Nechci se nikomu podobat, ale jdu z ošklivý holky do hezčí holky. Asi ze mě nebude Miss, ale pracuju na sobě,” uvedla Eva.

V modelaci těla pomocí plastické chirurgie ale nekončí. „Čeká mě tuning spodní části těla, nechám si udělat liposukci a podstoupím labioplastiku, což je zmenšení malých stydkých pysků,” promluvila Feuereislová o plánované operaci, kterou podstoupí na stejné klinice, kde se nechal vylepšit například brazilský Ken Rodrigo Alves.

Feuereislová fyzické změny nehodlá uplatňovat v šoubyznysu. Živí se prodejem inzerce a investičních platforem. „Trošku se straním veřejných akcí a večírků. Co tam? Raději pracuju sama na sobě,” říká Eva Feuereislová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám