Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Z rekonvalescence po nemoci rovnou do práce! Zpěvák Karel Gott (†80) opět potvrdil, že je nezmar a po nedávno prodělaných zdravotních problémech už se zase vrhnul do práce. Včera se zúčastnil kostýmové zkoušky pro připravovanou novou filmovou pohádku Když draka bolí hlava režiséra Dušana Rapoše, která přijde do kin v říjnu letošního roku.

Zpěvák, který si v minulosti zahrál například ve filmech Romance za korunu, Hvězda padá vzhůru nebo v pohádce Z pekla štěstí 2, se znovu postaví před kameru. V nové pohádce si zahraje kováře. Spolu s ním si v pohádce zahrají i jeho dvě dcery. Starší Charlottka bude mít roli větší. Zahraje si kovářovu vnučku Barborku.

„Původně jsem dostal nabídku vybrat si ze dvou rolí, a to buď roli krále, nebo kováře. Nakonec jsem se rozhodl pro roli kováře, protože budu mít větší možnost zahrát si s dětmi. S Charlottkou, která mi bude sekundovat jako moje pohádková vnučka Barborka a s pohádkovým vnukem Tomíkem, kteří přijedou za babičkou a dědou do kovárny a tráví zde prázdniny,“ říká o své roli Karel Gott.

Jeden z kostýmů byl připraven také pro sestřičku Charlottky Nelly Gottovou, která se v pohádce také objeví a bude to vůbec poprvé, kdy si se svým tatínkem zahraje.

„S Charlottkou jsem si už měl možnost zahrát, a to ve filmu Decibely lásky. S Nellinkou se na place potkáme poprvé, už teď se na to moc těším, protože obě holčičky jsou velmi talentované a z mého pohledu věrohodné,“ dodal natěšený táta Gott.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám