Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární účastník letošního ročníku SuperStar Ladislav Angyal vystrašil své fanoušky. Jen pár dní poté, co v živém nedělním přenosu získal šek na 1,3 miliónu korun, který pro něho od jeho fanoušků vybrala televize, se svěřil o tom, že na tom není psychicky dobře.

„Abych neskončil jako Avicii a nebo Martinka z Turca. Cítím se psychicky na pí*u,“ napsal si Laco na sociální síť a okamžitě na jeho příspěvek začali fanoušci reagovat. Švédský DJ Avicii totiž spáchal 20. dubna během dovolené v Ománu sebevraždu. Martinka z Turca byla zase slovenská účastnice reality show Farmář hledá ženu. Osudným se jí stal dlouhodobý problém s alkoholem a selhala jí játra.

Zatímco jedni fanoušci Laciho se ho okamžitě vyptávali, co se mu stalo, druhá polovina ho za jeho příspěvek zkritizovala. Výrok o smrti světoznámého dýdžeje prý kvůli své popularitě vůbec používat neměl. „Nikdy to nedělej, nepiš a neříkej veřejně, lidi tě budou mít za blázna,“ napsala mu jedna z fanynek.

Mladý zpěvák se nakonec svou obdivovatelku rozhodnul uklidnit. V krátkém videu svěřil, že se víc ke svým pocitům nechce vyjadřovat. Důvodem, proč se necítí dobře, je prý jeho nemocná maminka, se kterou žije. Co se jí konkrétně děje, ale nakonec odmítnul specifikovat.

Reklama

Další články

Načítám