Hlavní obsah
Článek

I letošní rok bude pro svět celebrit velmi plodným, jak se zdá. Podívejte se na celebrity, které se pomalu chystají k porodu. Některým do porodu zbývá už jen opravdu málo času a my už se nemůžeme dočkat dalších slavných miminek.

Bude to malý James Bond? Daniel Craig (50) a Rachel Weisz (48) čekají prvního společného potomka. Oba mají děti z předchozích vztahů. Daniel pětadvacetiletou dceru a Rachel jedenáctiletého syna Henryho. Ve šťastném manželství jsou spolu od roku 2010. Termín porodu ani pohlaví miminka pár zatím neoznámil.

Kate Hudson (45) čeká svou první dceru! Poznala to prý podle toho, že během těhotenství trpí častou nevolností. A lékaři její tušení nakonec potvrdili. K synům Ryderovi (14) a Binghamovi (6) tak přibude děvčátko. Bude to zároveň první dítě s partnerem Dannym Fujikawou (31). Pár spolu randí něco málo přes rok.

Modelka Miranda Kerr (40) oznámila těhotenství už šest měsíců po svatbě se zakladatelem aplikace Snapchat Evanem Spiegelem (27). Pro modelku to bude už druhý porod a šestiletý syn Flynn, kterého má s hercem Orlandem Bloomem, se malého sourozence už nemůže dočkat.

Chrissy Teigen (32) a John Legend (39) jsou opravdu dokonalým párem a ukázkovými rodiči malé dcerky Luny (2). Když pár na svém Instagramu uveřejnil zprávu, že Chrissy čeká druhého potomka, zlomil tím rekord v počtu "lajků". Tentokrát se připravují na příchod chlapečka.

Eva Longoria (49) to má už ale opravdu za pár. Svého prvního potomka porodí manželovi Josému Bastónovi (50) během května. Pro pár, který se bral v květnu 2016 v Mexiku, to bude první dítě. V prosinci navíc oznámili, že čekají chlapečka.

Kirsten Dunst (41) se na své první těhotenství velmi těšila. Sama se nechala slyšet, že pracuje už velmi dlouho a nyní je čas založit rodinu. S hereckým kolegou Jessem Plemonsem (30) čekají první dítě. Pár se zasnoubil loni v lednu.

Vypadá to, že James van der Beek (41) si pravděpodobně chce založit basketbalový tým. Představitel legendárního Dawsona totiž s manželkou očekává pátého potomka. K dcerám Olivii (7), Emilii (1), Annabel (4) a synovi Joshuovi (5) tak přibude další sourozenec. Ačkoliv by se mohlo zdát, že dětí už na slavného herce a manželku Kimberly bude moc, opak je pravdou. Na páté děťátko se velmi těší.

Reklama

Další články

Načítám