Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vyznavačka módy, zdravého životního stylu a známá osobnost na Instagramu Michaela Jonášová o víkendu oslavila narozeniny. Při té příležitosti ukázala svůj nový dekolt, který si nechala vylepšit na její oblíbené klinice MEDICOM Clinic.

Proč právě plastika prsou?

„Celý život jsem na hrudníku nosila pěkné pětky. Jenže po ukončení kojení zbyl jen splasklý dekolt indiánské babičky. S tím se mi nechtělo žít, necítila jsem se žensky a pomalu jsem se styděla svléct před vlastním manželem,“ popisuje Michaela své důvody rozhodnutí pro augmentaci a modelaci prsou. „Zlomový bod mého rozhodnutí nastal v obchodě, když jsem si zkoušela asi patery plavky a málem jsem se rozbrečela. Ať už jsem oblékla vyztuženou podprsenku nebo sportovní střih, kůže prsou se hrnula všemi směry. Odraz v zrcadle byl totiž naprosto žalostný. Jako útěchu jsem si ale z obchodu odnesla legíny a rozhodnutí změnit to. Tedy podstoupit plastickou operaci prsou.“

Více fotografií z doby před operací najdete na Instagramu samotné Míši.

Foto: medicomclinic.cz
Před operací si na klinice vyzkoušela hned několik velikostí implantátů. Nakonec se s lékařem dohodli na velikosti 400 ml.

Výběr kliniky byl jasný

Pro plastiku si Michaela vybrala kliniku MEDICOM Clinic, jelikož zde podstoupila již několik dermatologických ošetření a vždy byla moc spokojená. Celý zákrok konzultovala s plastickým chirurgem MUDr. Pavlem Horynou. „S panem doktorem jsem si sedla na první dobrou. Možná i proto, že máme oba podobný smysl pro humor a slabost pro módu. Trpělivě si vyslechl mé přání i požadavky, a nakonec jsme se shodli na kulatých implantátech značky Polytech a velikosti 400 ml,“ vzpomíná Michaela na první schůzku.

Foto: medicomclinic.cz
„Dříve jsem nikdy nenosila oblečení bez podprsenky, necítila jsem se. Nyní si to díky MEDICOM Clinic náležitě užívám,“ říká s úsměvem Míša.

Obrovské množství spokojených klientek

Plastické operace prsou patří k nejčastěji prováděným výkonům na naší klinice. Na tyto zákroky se přímo specializujeme a ročně tak ke kráse a vyššímu sebevědomí pomůžeme tisícovce žen nejen z České republiky, ale i ze zahraničí,“ prozradil Míšin operatér MUDr. Pavel Horyna. Nejlepším důkazem toho, že plastičtí chirurgové z MEDICOM Clinic odvádějí skvělou práci, jsou fotografie dekoltů, které klinice zasílají jejich spokojené klientky. Tyto fotografie najdete na facebookovém a instagramovém profilu kliniky.

Foto: medicomclinic.cz
Míša, na přání svých fanoušků, nafotila na svém instagramovém profilu celou cestu k novému dekoltu.

Nová prsa, nové sebevědomí!

Operace zvětšení a modelace prsou proběhla v březnu na klinice v Praze. „Celé období rekonvalescence jsem přizpůsobila doporučením pana doktora. A díky pomoci manžela a jeho maminky nejen s péčí o ročního syna jsem vše nakonec opravdu v poklidu zvládla,“ prozradila pár týdnů po zákroku spokojená bloggerka. „Z výsledku zákroku jsem málem oněměla. Když jsem spatřila svá nová prsa, chtělo se mi brečet štěstím – protože jsem to byla zase já, Michaela s pěknými pětkami. Nejvíce si proměny všímá můj manžel a jeho komentáře nelze publikovat. Jinak všichni přátelé tvrdí, že mi zákrok prospěl, a že je to „ta stará Michala“.

Míša na svém instagramovém účtu pro své fanoušky nafotila a podrobně popsala celou cestu k novému poprsí, za kterou sklidila obrovský ohlas!

Další články

Načítám