Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se svou image vždy velmi experimentovala. Ivana Jirešová vystřídala nejrůznější střihy a barvy vlasů, měla platinového ježka i dlouhé dredy, úplně oholenou hlavu, ale i dlouhou hřívu rudých vlasů. Herečka, která se jednu dobu živila jako kosmetická redaktorka, se změnám nikdy nebránila.

Představitelka barmanky Lucie ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 byla proto ve svém živlu, když měla možnost fotit kampaň v různých parukách. „Chtěla bych si zkusit krátké černé vlasy, nebo dlouhé zrzavé,” svěřila se nám před focením Ivana a jedním dechem dodala: „Kdybych si mohla úplně vybrat, tak bych chtěla mít úplně dlouhé a husté vlasy. Moje vlasy jsou bohužel jemné.”

Focení v parukách nebyl ale pro Ivanu pouhý rozmar, ale rozhodla se pomáhat onkologickým pacientkám. „Podporuji kampaň ’Daruj vlasy’ jednoho výrobce vlasové kosmetiky. Pokud si koupíte jejich výrobek, tak poputuje deset korun z výrobku na podporu žen s rakovinou, které vlivem léčby o vlasy přijdou, konkrétně na nákup paruk. Takto mají možnost získat paruku zadarmo,” vysvětluje Ivana Jirešová.

Reklama

Další články

Načítám