Hlavní obsah
Článek

Jako každoročně se i letos uskutečnilo v Divadle Broadway prvomájové líbání pod rozkvetlou třešní. Jako první políbil svou partnerku král Ludvík XIV. Vojtěch Drahokoupil. Se svou přítelkyní Denisou, která je tanečnice, se potkává na jevišti, kde spolu hrají v muzikálu Muž se železnou maskou.

„V divadle nám udělali hezké překvapení, koupili rozkvetlou třešeň, a tak jsem dal pusu své přítelkyni Denče,“ práskl nám Vojta, který tak vlastně poprvé oficiálně prozradil, že je zadaný. Fanynky mladého zpěváka mít radost nebudou.

K zamilovanému mladému páru se také přidali Jan Kopečný, Michaela Gemrotová (38) a pozadu nechtěl zůstat ani Marian Vojtko (50). „První máj jsem strávila prací. Měla jsem vystoupení v pražské Grébovce, kde jsem s Marianem a Vojtou zpívala na akci,“ sdělila nám Michaela, která v divadle dostala pusu od Mariana Vojtka a Jana Kopečného.

A jak na to reagoval její přítel? „Saša mi dělal doprovod v Grébovce, a v parku jsme samozřejmě rozkvetlý strom dlouho hledat nemuseli, takže pusa proběhla přímo tam,“ vysvětlila Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám