Hlavní obsah
Článek

Letošní Česká vicemiss Iva Uchytilová zabodovala už dva týdny po svém triumfu na světové soutěži Miss Earth, kde skončila v první osmičce. Co se u ní od té doby změnilo? "Beru to jako osobní úspěch, znamenalo to pro mě hodně. Měla jsem na přípravu jen dva týdny a dopadlo to pro mě skvěle. Myslím si, že nabídky budou terpve přicházet, rozjíždí se to postupně, má to svůj čas," řekla Super.cz Iva. Jsem v kontaktu s holkama, mám dobré vztah s manažery, co tam byli. Uvidíme," upřesnila.

Velkou proměnou prošla její vizáž. Na Miss zabodovala s rovnými vlasy, nyní je má kudrnaté. "Vždycky jsem chtěla rovné vlasy, nechávala jsem si je uměle narovnat. Teď jsem se vrátila k tomu, co je mi přirozené, jak mi je příroda nadělila. V modelingové agentuře také řekli, že to je takhle lepší, tak u toho zůstávám," vysvětluje.

Z Moravy se také přestěhovala kvůli práci do Prahy. "Změnilo se toho pro mě hodně. Jsem definitivně v Praze, žiju tady, uvidím, co bude dál. Čekám na toho pravého," dodala Iva, která je zatím stále single.

Reklama

Další články

Načítám