Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Zuzana Belohorcová (48) rok a půl po porodu dcery Salmy předvedla svoji ukázkovou postavičku. Belohorcová se v sexy krajkovém prádélku odhalila před objektivem fotografa kvůli kampaňi pro nový kadeřnický salón, jehož majitelkou je Lenka Divišová, maminka krásné vicemiss Markéty Divišové.

"Chodím na vlásky do tohoto salónu ke svému letitému kadeřníkovi Liborovi Smržovi. Nedám na něj dopustit. Když mě požádal, neváhala jsem ani minutu," prozradila Super.cz Belohorcová.

Moderátorka pravidelně posiluje a na jejím těle je to znát.  "Chodím třikrát týdně do fitka. V jídle se držím, ale samozřejmě si občas dopřeju a zhřeším," prozradila Zuza, která si drží váhu 56 kilogramů, kterou měla před otěhotněním.

"Trvalo mi zhruba rok, než jsem se dostala na původní váhu," upřesňuje Belohorcová, která s přítelem Vlastou a dcerou Salmou již ve středu odlétá na Miami, kde vlastní byt. "Vrátíme se jen na Vánoce a pak zase až do března budeme v Americe pěkně v teple," dodala Zuza, který prý v Americe ještě vždycky zhubne.

"Jím ta více ryby, všechno je tam čerstvé, zdravé. Vždycky se vracím tak o tři čtyři kila štíhlejší," uzavřela sexy moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám