Hlavní obsah
Článek

Vídávali jsme ji v seriálu Ulice a v té době blondýnkou Dominiku Kadlčkovou mnoho lidí podezíralo, že extrémně štíhlou postavu má kvůli anorexii. Lékaři jí ale diagnostikovali těžkou potravinovou alergii. Nemohla jíst skoro nic, aniž by se jí neudělalo zle. S nemocí se ale už vyrovnala a pokračuje v rozjeté modelingové kariéře.

S Dominikou jsme se po dlouhé době potkali, když byla členkou poroty na posledním castingu soutěže krásy Miss Czech Republic, tak jsme využili příležitosti ke krátkému rozhovoru. Zajímalo nás, zda už Dominika český modeling úplně opustila. "Takhle se to říct nedá, ale je pravda, že jsem tady už dlouho nic nedělala. Už i celkově si té práce beru míň. Není to o tom, že bych si vybírala, ale člověk chce mít i trochu větší klid. Už jsem zpohodlněla," krčila rameny.

Většinu práce má v zahraničí. "A musím říct, že i mezi ostatníma holkama, které tady potkávám, jsem neviděla snad žádnou, která by pracovala jenom v Čechách. Mám stabilní agentury v Barceloně, v Německu, všude možně po Evropě. Furt to drží a funguje, takže neměním," je spokojená Dominika.

Pokud jde o zdravotní stav, cítí se prý dobře. "Jsem v pohodě. Musím tedy zaklepat, ale všechno se tak nějak ustálilo a nemám, na co bych si stěžovala, zaplať pánbůh. Takže teď mě trápí jenom zánět dutin z klimatizace, ale to je daň za cestování letadlem," uzavřela Kadlčková.

Reklama

Další články

Načítám