Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61) už příští rok oslaví padesáté narozeniny. Hádal by jí to ale málokdo. Heidi vypadá jako zralá třicátnice a postavu by jí mohly závidět o generaci mladší dámy. Zpěvačka si je svých předností vědoma a tak není divu, že své tělo ráda vystavuje.

Na slavnostní večer Sympaťák roku si oblékla ultrakrátké šatičky, které odhalily její nádherné nohy. A jaké je tajemství dokonalé postavy Heidi? "Prostě nejím," svěřila se zpěvačka. "Do určitého věku jsem mohla jíst cokoli, co jsem chtěla, ale v tomhle věku už se musím trochu hlídat. Snažím se nevečeřet a řídit se takovou jednoduchou rovnicí. Když mám velký výdej energie, najím se. Když ale vím, že doma jen ležím, jím velmi skromně," prozradila.

Cvičení v lásce nemá, občas se k němu ale donutí. "Nejvíc a to tedy není moc často chodím do posilovny. Koupila jsem si domů i cvičební DVD. Ale jediné, co k tomu můžu říct, je fakt, že se na to hezky kouká. To je vše," uzavřela se smíchem Heidi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám