Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vypadá váš život podobně jako život běžného chlapa v Česku? Vracíte se z práce domů unavený a podrážděný, usedáte před televizor a doufáte, že při něm usnete? Vášnivý sex se ženou zažíváte už jen ve svých snech a vaše kdysi smělé plány splaskly stejně jako někdejší bicepsy? Věděli jste, že za mnohé z těchto příznaků přitom může ztráta testosteronu? Nebojte, není všem dnům konec! Právě v Česku se totiž zrodil vědecky ověřený doplněk výživy Primulus, který pomohl již více než 12 000 chlapů! Přečtěte si o tom, co s námi dělá testosteron a jak jej můžete získat zpět.

Jak funguje testosteron?

Foto: primulus.cz
Více

Foto: primulus.cz

Komerční sdělení

Testosteron je mužský pohlavní hormon, zodpovědný za vývoj pohlavních znaků. Přibližně po třicítce však jeho hladina v mužském těle začíná klesat,a to zhruba o 1 až 2 % každý rok. I když to nevypadá na velké číslo, tento úbytek se postupně projeví na zvýšené náladovosti, ztrátě sebevědomí i na poklesu energie a výkonů - nejen těch v profesním životě, ale i v ložnici. Nejdůležitější ze všeho je uvědomit si, že nikdy není pozdě začít se sebou něco dělat. Když jste zvládli tento bod, můžete se pustit do nápravy své hladiny testosteronu.

Dělejte tyto 3 věci

Foto: primulus.cz
Více

Foto: primulus.cz

Komerční sdělení

1. Začněte jídlem. Nebojte, nepůjde o žádnou drastickou dietu. Naopak zařaďte do jídelníčku více vajec, hovězího masa, špenátu, brokolice a česneku. 2. Spěte kvalitně. To znamená ve tmě a v teplotě kolem 18°C. Také se vykašlete na televizi, Facebook a veškerý displejový smog minimálně hodinu před spánkem. 3. Doplňky výživy. Doplňte stravu o potřebné látky a minerály v koncentrované podobě. Při jejich výběru ale dejte pozor, abyste nesáhli po prvních prášcích nebo tabletách, na které narazíte. Vyzkoušejte Primulus, který je jeden z nejúčinnějších produktů na trhu, za co může jeho ojedinělé složení. Před jeho koupí si nezapomeňte přečíst reference ostatních chlapů, kterým pomohl. A že jich není málo - již přes 12 000!

Opravdu to funguje?

Foto: primulus.cz
Více

Foto: primulus.cz

Komerční sdělení

Skupina mužů, stojících za revolučním doplňkem stravy Primulus, má na tuto otázku jasnou odpověď: "Primulus není placebo, ale kvalitní produkt. Jedinečné složení, doplněné o extrakty kotvičníku zemního a pískavice, jsou odpovědné za sílu doplňku Primulus. Dávkování dvakrát denně zase zaručí optimální množství pro vaše tělo." Stejně tak říkají: "Uvědomujeme si, že nejlepším důkazem je spokojenost mužů, jakými jste vy nebo my. Proto máme na stránkách stoprocentně pravdivé reference reálných chlapů. Dáváme vám naše slovo." Tak jděte na to, pánové, je načase být znovu mužem s velkým M!

Další články

Načítám