Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladinká zpěvačka Victoria patří mezi nejkrásnější zpěvačky. I když cvičí a drží diety, se spodní částí těla má léta ale problémy. „Hodně tancuji, omezuji se v jídle. Tyčka ze mě ale nebude nikdy. Vždycky budu mít stehna a zadek," řekla Super.cz s úsměvem Victoria.

V sexy fialových šatičkách se krásná zpěvačka předvedla na finále soutěže Miss Hasička. Sexy minišaty odhalily krajkovou fialovou podprsenku, ale také pomerančovou kůži na stehnech. "Ano, mám celulitidu. Jsem normální ženská. S tím se prostě nedá nic dělat. Mají ji úplně hubené holky a já taky. A nestydím se za to," usmívá se Victoria.

Na své tělo je i přesto pyšná. Svá silikonová prsa a zadeček si nechala dohromady pojistit na téměř 10 miliónů korun. Ňadra a nohy pojistila Victoria na také na 10 miliónů korun. Dohromady si nechala pojistit celé tělo na 150 miliónů. Je tak nejlépe pojištěnou českou zpěvačkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám