Hlavní obsah
Článek

Únava a vyčerpání, úbytek svalové hmoty či nabírání na váze jsou hlavními projevy klesající hladiny testosteronu v mužském těle. Vědecké studie prokazují, že mužům nad 30 let dochází k přirozenému úbytku testosteronu, a to každým rokem zhruba o 1 %. Pokles hladiny testosteronu také ovlivňuje psychickou kondici a duševní rozpoložení muže. Hladina testosteronu může navíc dočasně klesat i díky vnějším faktorům dnešní uspěchané doby. Nedostatek spánku, málo pohybu, všude přítomný stres a nevyvážený jídelníček, žádnému muži lepší pocit nepřidá.

Braňte se negativním příznakům způsobeným poklesem hladiny testosteronu

Foto: Testomax.cz
Více

Foto: Testomax.cz

Komerční sdělení

Přirozenému poklesu hladiny neboli andropauzy si na sobě všimne dříve či později každý muž: úbytek svalové hmoty, fyzická a duševní vyčerpanost a labilita, zpomalující se metabolismus, menší zájem o sex. Testomax může pomoci při boji proti negativním vlivům andropauzy, díky svému jedinečnému složení. To přirozenou cestou podporuje růst svalové hmoty (pískavice řeckého sena), pomáhá podporovat a udržet rovnováhu metabolismu tuků (pískavice řeckého sena), přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi (zinek), přispívá ke snížení míry únavy (vitamín B6), přispívá k normální plodnosti (zinek) a k normální psychické činnosti (hořčík).

Světový rekordman Jan Železným TestoMax chlapům doporučuje

Foto: Testomax.cz
Více

Foto: Testomax.cz

Komerční sdělení

“Myslím, že jako bývalý vrcholový sportovec, se v doplňcích stravy celkem vyznám a chápu, co je v jednotlivých věkových obdobích důležité. Jisté je, že v určitém věku se chlap o sebe musí začít více starat a udržovat se. Proto, chlapi, je čas brát Testomax. Já ho beru pravidelně.“ Říká světový rekordman Jan Železný. TestoMax je vyvinutý speciálně pro muže po třicítce. TestoMax vám přinášíme v měsíčním balení 30 tabletek pro 1 osobu. V České republice TestoMax užívají již tisíce spokojených zákazníků. Hlavním důvodem, proč TestoMax užívají, je jejich potřeba cítit se celkově lépe.

Další články

Načítám