Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani letos si Petr Vágner (46) nenechá ujít v pořadí již osmnáctý růžový pochod za zdravá prsa. Svou účastí Petr společně s dalšími ambasadory apeluje na prevenci před zákeřnou nemocí.

„Vždycky jsem si říkal, že je to záležitost žen. Když jsem se o to začal zajímat blíž a začal jsem být součástí této rodiny, tak jsem zjistil, že se to týká každého z nás,” nechal se slyšet moderátor Top Staru a dále uvedl: „Asi před dvěma lety mě překvapila otázka. ’A víte, že je rakovina prsu i u mužů?’”

Pravdou ale je, že on sám se vyšetření intimních oblastí zatím vyhýbá. „Loni na pochodu při emotivním vypouštění balonků jsem slíbil Monice Absolonové, že se nechám vyšetřit. Ještě jsem to nesplnil a doufám, že to do 9. června stihnu,” vytyčil si moderátor termín do data konání dalšího pochodu.

„Doufám, že to stihnu, protože jsem v registru dárce kostní dřeně, několikrát do roka chodím darovat krev, pomáhá s dětskými domovy a tak dále. Myslím si, že i díky tomu, že je člověk trošku známý, může konat osvětu a přiblížit problém normálnímu člověku,” říká Petr Vágner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám