Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss ČR Kateřina Průšová (40) má nyní pro modelku dokonalé tělo. V zahraničí má spoustu práce a její křivky jsou snem mnoha žen. Normální smrtelníky ale děsí, že jí jdou v pohodě spočítat hrudní kosti.

"Jsem se svojí postavou nyní naprosto spokojená. Nic se mi neklepe, celulitida se mi naštěstí vyhýbá obkloukem a jako modelka si na nedostatek práce určitě nemůžu stěžovat," řekla Super.cz Průšová.

A co říká na svůj hrudní koš? "S tím nic neudělám. Hrudník je to první, kde hubnu. Beru to jako daň. Kostnatá v horních partiích nejsem, jen když jsem hodně oplácaná. A to bych jako modelka mohla předvádět jen doma v kuchyni pro přítele," vysvětlila s úsměvem Průšová, která denně cvičí a její tělo je snem mnoha o hodně let mladších krásek.

Kateřina se v Čechách víc než modelingu již věnuje produkci. Stejně jako třeba Česká Miss Renata Langmannová má hodně práce v zahraničí a honoráře v Čechách jí tak přijdou spíše úsměvné. "Hodně jezdím do Německa. Je to kousek a dá se tam jezdit jen na práci a za velmi hezké peníze. S Itálií je to horší. Tam holka musí minimálně dva tři měsíce žít," uzavřela Průšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám