Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nemůžete se dočkat léta? Toužíte po nezapomenutelné letní dovolené a rádi byste si svůj sen letos konečně splnili? Zkuste štěstí v soutěži, kterou pro vás připravila společnost Deichmann ve spolupráci s CK Neckermann, a vyhrajte pohádkovou leteckou dovolenou!

Dovolená za pět párů

Také netrpělivě odpočítáváte dny zbývající do vaší letní dovolené? V myšlenkách se už opalujete na písečné pláži a obdivujete západ slunce? Splňte si svůj sen a zapojte se do soutěže o dovolenou snů! Kupte si v období od 12. 3. 2018 do 13. 5. 2018 v prodejně nebo v internetovém obchodě Deichmann jakýkoliv pár obuvi. Za každý zakoupený pár obuvi obdržíte 1 samolepku. Nasbírejte 5 soutěžních samolepek a nalepte je na hrací kartu, kterou dostanete v kterékoliv prodejně této obuvnické značky. Na libovolné prodejně následně odevzdejte vyplněnou a podepsanou hrací kartu s 5 nálepkami, a to nejpozději do 13. 5. 2018. Soutěžíme o poukazy na letecký zájezd v hodnotě 100 000 Kč, 80 000 Kč a 50 000 Kč a dalších 40 poukazů na leteckou dovolenou v nižší hodnotě od společnosti Neckermann. Možná se štěstí usměje právě na vás.

V jižanském duchu

Na letní dovolené se bez komfortní a vzdušné obuvi neobejdete. Z nabídky prodejen a e-shopu Deichmann si určitě vyberete! Nechte se vtáhnout do letní atmosféry jižanských ulic a vsaďte na pohodlné a trendy espadrilky z pravé kůže. Modely ve světlých barvách s efektními metalickými detaily se budou na vaší opálené pokožce nádherně vyjímat!

Ve třpytu mořské hladiny

Nechte se zlákat poutavým třpytem a blýskněte se na dovolené v metalických barvách! Dopřejte svým nohám oddech a přibalte si do kufru módní žabky s anatomicky tvarovanou stélkou. Vyrazte v nich do ulic nebo na pláž a oslňte okolí správnou dávkou extravagance!

Aztécké vzory

Neumíte si představit léto bez sandálků? Buďte trendy i na dovolené a podtrhněte svůj ženský šarm designovým modelem z kolekce Online Exclusive. Sandálky na nízkém podpatku vás budou věrně provázet po celý den a protančíte v nich možná i celou noc.

Bohémská víla

Bez etno stylu by léto nebylo to pravé. Užívejte si pohodové dny ve vysněné letní destinaci v příjemném a vzdušném oblečení. Inspirujte se stylem hippie a uvolněných šedesátek nebo módou amerických indiánek. Povyšte obuv ve svém outfitu na šperk a obujte si třeba tyto půvabné sandály na podpatku.

Další články

Načítám