Hlavní obsah
Článek

Do mysli široké veřejnosti se Adam Mišík zapsal účastí v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Zpěvák svou další činností dokazuje, že umí víc, než se houpat na kašírované kouli v převleku rebelky Miley Cyrus. Syn hudební legendy Vladimíra Mišíka v poslední době žil natáčením nových dílů třetí řady seriálu První republika, kde se zhostí role boxera. Zbylý čas a energii věnuje zpěvák práci na novém albu.

Aktuálně Adam představil během živého přenosu SuperStar novou píseň s názvem V Tobě, čímž se projevil jako výrazný autor. Tímto singlem Mišík představuje svou ryzí muzikantskou tvář. Po předchozích tanečních singlech přichází s pomalejší upřímnou skladbou. Intimní a minimalistická píseň vznikla ve spolupráci s mladými producenty Ondřejem Fiedlerem a Marcelem Procházkou. Skladba, jež na první poslech zaujme chytlavou melodií i refrénem, zatím doprovází minimalistické lyric video, které můžete zhlédnout i v tomto článku.

„Již delší dobu jsem si pohrával s myšlenkou vzít kytaru a vrátit se ke svým hudebním začátkům. Myslím, že jsem potřeboval čas a také muzikantskou podporu, kterou jsem od Ondry i Marcela měl. Píseň V Tobě je pro mne zatím nejosobnější skladbou a absolutním kontrastem mé předchozí tvorby,“ přiznává Adam.

Na produkci songu V Tobě se podílel čím dál úspěšnější producent Ondřej Fiedler ve spolupráci s nadaným hudebníkem Marcelem Procházkou. „Už od songwriting session se nám líbila Adamova upřímnost a úplně jiná poloha, než ve které jsme ho do teď znali. A i to byl důvod, proč jsme se s ním rozhodli na singlu spolupracovat,“ přibližují Ondřej s Marcelem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám