Hlavní obsah
Článek

Každoroční rituál nevynechal ani letos. Vdovec po Ivetě Bartošové (†48) Josef Rychtář (59) vyrazil v den čtvrtého výročí, kdy se zpěvačka rozhodla dobrovolně ukončit svůj život, zapálit svíčku nejen ke kolejím, ale i na hrob. Po jeho boku stejně jako v loňském roce nechyběla přítelkyně Iva.

Vdovec po zpěvačce i jeho současná partnerka se v neděli dopoledne oblékli do smuteční černé a vyrazili k pomníku, kde se tragická nehoda stala. Rychtář s Ivou nejdříve vyrazil ke křížku, který je umístěný u cesty. Zapálili na místě zpěvačce svíčku a v tichosti na Bartošovou zavzpomínali. Následně vyšel vdovec se smutným výrazem na tváři na místo, kde se nehoda stala.

U pomníčku jí nechal také hořící svíčku a jako každý rok počkal až v 11:29 projede osudný spoj, který Ivetu zabil. Poté se pokřižoval a za doprovodu své partnerky vyjel na hřbitov v Říčanech, kde má zpěvačka hrob. Nová Rychtářova partnerka mu je oporou jak vidno v každé chvíli. Nedávno se svěřil, že už si své osobní věci po odstěhování z říčanské vily přesunul k ní a Iva ho samotného nenechá ani v tento těžký den.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám