Hlavní obsah
Článek

Modelku Nikolu Buranskou (31) jsme přivítali po čtyřech měsících v Česku. Okatá brunetka si odletěla léčit bolavé srdce po rozchodu s fotbalistou Filipem Novákem a následně i s hokejistou Jakubem Voráčkem hodně daleko. Za modelingem odletěla až do exotické Indie.

"Dařilo se mi tam moc dobře, dokonce jsem ani nečekala, že tam budou takové úspěchy. Hodně jsem tam fotila i točila, ovšem v Bollywoodu ne, takové ambice jsem ani neměla. Líbilo se mi tam, ale jsem ráda, že už jsem doma," řekla Super.cz.

"Je tam bezpečno, je tam krásně. Samozřejmě jsem nemohla nikam sama, ale to jsem spíš uvítala. Bydlela jsem s holkama, byla tam Kanaďanka, Maďarka a Češky a měly jsme krásný apartmán v centru Dillí," popsala nám.

"Momentálně jsem v Česku, potřebuju si trochu vydechnout, vidět se s rodinou a přáteli, a uvidíme, jak to bude dál. Ale určitě bych se tam ráda vrátila," dodala Nikol, kterou ovšem domů netáhne jen rodina a přátelé, ale také nový přítel. "Ne, opravdu to tentokrát není sportovec. Měli jsme takový vztah na dálku, což není úplně ideální," upřesnila Buranská, která se s novým přítelem chystá na dovolenou na Mauricius.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám