Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak to by čekal málokdo. I mezi hasičkami jsou neuvěřitelné kočky. Miss Hasička se volila již podruhé. Nejkrásnější hasičkou se stala v noci ze soboty na neděli devatenáctiltá Ivana Hnilicová z Chraberců. Z vítězství byla v šoku. "Pořád si to neuvědomuji. Je to neuvěřitelný," neskrývala dojetí půvabná brunetka. 167 centimetrů vysoká kráska s dokonalými křivkami se hasičskému sportu věnuje od devíti let.

"Běhám pravý proud. Znamená to, že po rozběhu spojím dvě hadice a běžím vepředu s proudnicí a stříkám," prozradila Super.cz. "Myslím, že jsem hodně rychlá, i když v poslední době jsem na trénování neměla tolik času, protože jsem měla maturitu a nyní studuji prvním rokem na zemědělské univerzitě v Praze," prozradila.

Překvapivě se během slavnostního finále nebála promenády v plavkách. "Největší strach jsem měla z rohovoru a volné disciplíny. Nebyla jsem si úplně jistá. Promenáda v plavkách mi problém nedělala, nestydím se," říká.

A jak se stará o svoji dokonalou postavu? "Dvakrát týdně chodím tančit a v zimě se věnuji spinningu a alpiningu. Hlídám se v jídle," dodala Miss Hasička 2011.

Zároveň prozradila, že je zadaná. S technikem Tomášem chodí půl roku. "Jsem velmi zamilovaná a věřím, že nám vztah vydrží. Jsem si dokonce jistá," dodala sebejistě.

Vicemiss Hasička se stala ze soboty na neděli nezadaná Veronika Biskupová (22) z Hranic na Moravě, 2. Vicemiss byla zvolena dvacetiletá rodačka z Pardubic Kateřina Mikulová. Titul Miss Hasička sympatie si odnesla osmnáctiletá kráska Tereza Šachová z Příbrami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám