Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Květnové rašení je v plném proudu a vzduch se tetelí magickou májovou atmosférou. Nemusíte být zrovna nenapravitelní romantici, abyste věděli, že už naši předkové v tomto čase dávali najevo svou přízeň milované osobě. Pokud si netroufáte na stavbu májky, máme pro vás tipy na modernější řešení.

Nejvyšší čas vybrat dárek ke Dni matek

Foto: Moshna
Více

Foto: Moshna

Komerční sdělení

Blíží se 13. květen a s ním i den, kdy si letos připomínáme, jak důležité jsou naše maminky. Možná už víte, čím tu svou potěšíte, ale pokud ne, poradíme vám, jak vyřešit výběr dárku elegantním a spolehlivým způsobem. Důležitou radu, co je právě „in“, nám poskytla lifestylová expertka Lýdie Malchárková: „Letošním módním trendem jsou květinové motivy, ať už drobné kvítky či výrazné exotické květy. Květinové záhony prostě zaplaví celý náš šatník. Máte-li rádi něco decentního, zvolte květinový šperk.“ Květiny, motýli a další přírodní motivy inspirovaly i designéry českého výrobce stříbrných šperků MOSHNA, kteří sestavili okouzlující jarní nabídku.

Máj, lásky čas

Foto: Moshna
Více

Foto: Moshna

Komerční sdělení

Květen ale není jen o lásce mateřské. Ať už si máj, lásky čas, připomínáte polibkem pod rozkvetlou třešní v pozdní večer či jinou denní dobu, máte nejspíš pocit, že byste své city k drahé polovičce rádi vyjádřili i jinak. Co třeba darovat své srdce? Může vonět perníkem, marcipánem, nebo se trvale třpytit leskem stříbrného šperku značky MOSHNA. Srdíčka z jemného filigránu, zdobená kamínky či vykreslená prostou linií hladkého stříbra poví beze slov vše, co chcete svým drahým říct o hloubce svých citů. Vyberte si z nádherných jednoduchých kousků přívěsků na řetízku či náušnic nebo z propracovanějších exkluzivních stříbrných šperků opatřených ochrannou vrstvou rhodia a potěšte sebe i své blízké.

Když potřebujete pomoc, Teta je nablízku

Foto: Moshna
Více

Foto: Moshna

Komerční sdělení

Blíží se termín narozenin či svátku někoho, na kom vám opravdu záleží? Rádi vybíráte dárek osobně nebo už nemáte dost času objednat ho v e-shopu? Navštivte některou z drogerií Teta, kde ve speciálních stojanech MOSHNA naleznete dostatek stříbrné inspirace a můžete stříbrný šperk koupit ihned. A máte po starostech. K nákupu nad 500 Kč dostanete v těchto dnech navíc s kuponem od Tety ještě i 20% slevu. Milé překvapení, že?! Vyrazte tedy na nákupy a užijte si radost, kterou váš dárek způsobí vašim milovaným. Drogerie Teta je blízko i u vás.

Pro malé slečny

Foto: Moshna
Více

Foto: Moshna

Komerční sdělení

Dárky za vysvědčení jsou sice ještě před námi, ale určitě už je načase začít se poohlížet po té správné odměně pro vaši malou školačku. Rozzářené oči a zaručené nadšení zajistí něžný a hravý dětský stříbrný šperk značky Jungle Pinkee. Pečlivé zpracování každičkého detailu roztomilých dětských šperků a kvalitní stříbro 925/1000 zaručují, že se z krásy a třpytu vybraných kousků budete moci těšit po dlouhou dobu. Při jejich výrobě dbáme také na zdraví a vrstvou čistého stříbra na povrchu všech šperků pro děti chráníme vaši malou slečnu před alergickou reakcí. Vyberte na e-shopu stříbrný dárek pro vaši holčičku ještě dnes.

Další články

Načítám