Hlavní obsah
Článek

Neštěstí se nevyhýbá ani slavným osobnostem. Sedm hvězd se muselo vyrovnat s nejhorší rodinnou tragédií. Jejich potomci si vzali život.

Marlon Brando

Herecký idol se musel vyrovnat se sebevraždou dcery. Cheyenne se v roce 1995 oběsila. Bylo jí 25 let. O tragédie nebyla v této rodině nouze. O pět let dříve přišel o život přítel Cheyenne, kterého zastřelil její schizofrenní bratr.

Gregory Peck

Další hollywoodská hvězda přišla v roce 1975 o syna. Reportér Jonathan si ve svém domě prostřelil hlavu. V té době mu bylo 30 let, prožíval rozchod a řešil zdravotní problémy. Gregoryho Pecka smrt syna velmi zasáhla. Dva roky nebyl schopný postavit se před kameru.

James Arness

Ve stejném roce se se ztrátou potomka vyrovnával James Arness. Herec přišel o dceru Jenny Lee, která spáchala sebevraždu pár týdnů před svými 25. narozeninami. Poté, co se rozešla s přítelem, se předávkovala léky.

Paul Newman

O syna přišel také herec Paul Newman. Scott plánoval jít ve stopách svého otce, ale jeho život ve 28 letech skončil tragédií. Syn hollywoodské legendy byl v roce 1978 nalezen mrtvý v hotelovém pokoji. Podle pitvy se předávkoval léky v kombinaci s alkoholem. S návykovými látkami měl dříve problém a několikrát se dostal do střetu se zákony.

Zack Snyder

V roce 2017 spáchala sebevraždu dcera režiséra Zacka Snydera. Autumn, již filmař se svou první ženou Denise Webber adoptoval z Číny, bylo 20 let. Snyder v té době dokončoval film Liga spravedlnosti a kvůli rodinné tragédii svůj post přenechal Jossovi Whedonovi.

David Labrava

Letos přišel o syna herec ze seriálu Zákon gangu David Labrava. Šestnáctiletý Tycho trpěl bipolární poruchou a sáhl si na život. Jeho otec následně zdůraznil, aby rodinní příslušníci vzájemně více komunikovali, protože deprese svého syna dlouho přehlížel.

Tina Turner

Nedávno rodinnou tragédii prožila zpěvačka Tina Turner. Zatímco vyrazila do Paříže na týden módy, její syn Craig Raymond se v Kalifornii zastřelil. Bylo mu 59 let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám